Ravens of London

Historie

Der er forskellige Legender omkring Londons Ravne. Hvad vi ved er at de kalder sig selv Valravne, i den materielle verden ses de som mennesker, mens de i Åndeverdenen tager form enten af store ravne eller ulve/ravne griffon hybrider.

Blandt mager er den mest udbredte historie at Ivar Benløs en Dansk Krigsherre og formodet Mager skabte dem. Efter han satte sit kongerige op og begyndte at planlægge sin hævn mod hans faders (Regnar Lodbrog) morder Kong Ælle af Northumbria, skabte han den første Valravn ved at fodre hans afdøde faders hjerte til en ravn og dræbte ravnen og plantet dens ånd og sjæl i et nyfødt drengebarn (Valravnene mener at barnet var Ivars søn med en trælkvinde), hvis sjæl han havde fjernet og som han navngav Mugindur.
Grunden at Ivar ikke kunne stoppe Ælle på egen hånd, var fordi Ælle var støttet af druiderne, der ville bruge ham til at genrejse den Bundne.
Drengen voksede hurtigt op og havde Regnars mod og en ravns list. Mugindur spredte splid blandt Ælles vasaller og vendte dem mod ham. Hvilke tillod Ivars brødre at invadere Northumbria og fange Ælle.
Ivar’s brødre planlagde at dræbe Ælle, men Ivar så at Ælle var bare et redskab for de folk som ville genrejse den Båndne og bryde det sejl der bandt den. De var de skyldige i hans fars død, og mens han ikke kunne besejre dem, kunne han få hævn ved at sabotage deres mission.
Så Ivar og Mugindur fodret Ælle’s hjerte til en anden ravn mens han var i live og gentog ritualet, skabte den næste Valravn. Hans brødre var tilfredse med at se Ælle få ædt sit hjerte mens han var i live.
Derefter gav han Mugindur og hans nye fælle den mission at de skulle bevogte London forevigt for at forhindre sejlet i at blive brudt. Over tid skabte Valravne flere og flere fæller gennem deres ritualer.

Ravens i dag.

Ikke alle mager tror på den historie, en af grundene er uenighed om hvad de er. Nogle mager tror at Valravne bare er en unik og meget farlig proximi slægt, andre tror de hvad legenden fortæller. Men grundlæggende er de ligeglade, de ved bare at Ravens er en gruppe, man skal holde sig på god fod med.

Deres antal er ukendt. Hvad man ved om dem er at de lever i slægter, rygter om dem er at de bruger deres børn med Sleepers til at skabe nye Valravne. Man ved man kan tjene en pæn skilling på at give dem stjålne hjerterne fra mager, adelige, direktører og officer ligegyldig hvilken tilstand de er i. Det vigtige med hjerterne er at de kommer fra folk der har ledet ting i livet. Et forsøg på at give dem et hjerte fra en almindelig person, vil gøre dig til deres fjender.

9 ud af 10 Valravne er mænd, de lever i en kabale lignende enklaver ligesom mager. Ofte med menneskelige koner. Ofte er de tjent af de af deres menneskelige børn, der ikke er blevet lavet til Valravne, de har ofte proximi lignende evner. Rygterne går at hvis to Valravne får børn sammen, vil barnet være en Awaken fra fødslen, hvilke mange ser blive bekræftet i at Ravens ofte har magere i blandt deres tjenere. Ingen ved hvor lang tid en Valravn lever, nogle rygter går på at de ikke dør af alderdom.

Fysisk er Ravens normalt sorthåret, derudover er der ingen universelle træk ved dem. De har en tendens til at være blandt oprindelse, mange tror det er et resultat af at de ofte tager koner eller elskerinde blandt folk uden nære forbindelser i England, for at undgå at blive opdaget.

De er fysisk stærkere end mennesker, men deres evner er generelt uklare, man mener at de kan tage form af ravne eller ravn-ulve griffon i den materielle verden. Men nogle mener at det er bare et resultat af at de bruger matter magi. Man ved at de kan spore folk igennem både Twilight og Shadow, og at de kan overføre deres krop dertil.

De er generelt uinteresseret i Seer-Pentacle konflikten, og vil ikke blande sig direkte, de kan dog bestikkes til at udføre tjenester for begge fraktioner, men de er ikke villige til ende i en større konflikt med nogle af grupperne medmindre belønning er enorm, uafhængige mager er derimod legitimt bytte for dem. Deres primære fjende er de som prøve at fjerne det sejl som binder den bundne.

Ravens of London

Sleepless in London AlexanderMunck harald1601