The heirs of Mordred

Melehan (65) Obrimos stiftede kabalen sammen med sin Protege Accolon (56) Acanthus og 3 andre Ademantine Arrows i 1977. Da the Company overtog kontrollen med Konsiliet flyttede de 3 resterende af de stiftende medlemmer med de Mages, der blev sendt i eksil men Melehan og Accolon blev i London. De har gradvist rekrutteret yderligere medlemmer fra primært nyligt awakenede og udover Melehan og Accolon er der 4 mages i kabalen.

Maleagant (Acanthus) der er den yngste på 22 blev awakenet allerede som 12-årig og er en skydevåbenekspert der, er ret impulsiv især udenfor krisesituationer og er en typisk acanthus happy-go lucky type.

Hellawes 32 (Thyrsus) specialiserer sig i nærkampvåben. Raven (42) Mastigos er som guardian af the Veil den eneste ikke Arrow i Kabalen og fungerer naturligvis som Kabalens intelligence specialist.

Torch (35) Obrimos er den af de yngre mages der i størst omfang anvender direkte kampmagi i stedet dødelige våben.

Politisk er kabalen lidt uenig da Melahan der er Adamantine Arrows Councilor og i lidt mindre omfang Accolon er kendt som havende en vis sympati med det gamle regime men de yngre Adamantine Arrows støtter det nye. Ueningheden har dog begrænset praktisk betydning pga. Adamantine Arrows traditionelle politik om loyalt at støtte det sidende regime uanset politiske uenigheder. Raven’s holdning til counciliumet politik er ukendt.

Jeg tænker at Accolon passende kunne være en af de ledende Gambit mages i Conciliet. Han har måske forsøgt at groome Maleagant som en ny potentiel Gambit Mage, med har efterhånden indset at han hælder mere mod den traditionelle Acanthus personlighed en den mere beregnende planlægende personlighed som Gambit mages gerne skal have og kan derfor være på jagt efter en anden potentiel lærling.

The heirs of Mordred

Sleepless in London AlexanderMunck borydeng